Kotimainen siirtonurmi

7,00 sis. ALV

Osasto:

Kuvaus

Siirtonurmella saat nopeasti kauniin vihreän pihan, josta voit nauttia jo heti asennuspäivänä. Myymämme siirtonurmi kasvatetaan Suomessa vastuullisesti ympäristön arvoja noudattaen. Asennukset voit tehdä itse tai halutessasi voit tilata myös siirtonurmen asennuksen kauttamme.

Siirtonurmi soveltuu kaikkialle: omaan kotipihaan, mökille tai yrityksen virheralueille. Siirtonurmi kestää kovaa kulutusta paremmin kuin perinteinen kylvönurmi. Siirtonurmella katettu alue on käytettävissä lähes välittömästi.

Tärkein vaihe nurmen perustamisessa siirtonurmen kanssa on huolehtia hyvästä kasvualustasta. Hyvä kasvualusta sisältää tiivistettyä nurmimultaa 15-20cm.

Huomioithan seuraavat asiat ennen tilausta:

  • Esitetty hinta on hinta 1m² rullalle, lisää ostoskoriin tarvitsemasi neliömetrimäärän mukainen kappalemäärä tuotetta
  • Minimitilausmäärä 20m².
  • Toimitusaika n. 10 arkipäivää. Toimituksella on säävaraus – siirtonurmemme kerätään aina tuoreena asiakkaillemme. Sateisella säällä nurmea ei voi nostaa, joka saattaa vaikuttaa toimitusaikaan.
  • Siirtonurmi toimitetaan neliömetrin kokoisissa rullissa (maton mitat: 2.5m x 40cm, paksuus noin 2 cm). Yksi rulla on pinta-alaltaan 1m². Yhdelle kuormalavalle siirtonurmea mahtuu 50m²/lava. Rullat painavat 15-20 kg/rulla.
  • Varaudu kastelemaan siirtonurmeasi päivittäin 2 viikon ajan.

Lisätiedot

Paino 20 kg (kilogramma)